jueves, 3 de abril de 2008

TRANQUILITAT...


Desprès de molts dies escrivint , fent programacions una darrera l'altra, intentant que tot quedi bé i correcte, patint, nervis amunt i avall..., per fi arriba la tranquilitat. Avui ha vingut l'inspector per avaluar-me com a funcionària en pràctiques. Estic contenta perquè tot ha anat molt bé. Hi ha hagut algun moment que m'he bloquejat però després, més serena, ho he pogut arreglar. Ara, ja només puc dir: uffff, quin descans!!

3 comentarios:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) dijo...

Ei, puff jo també estic descansada, tot i que la veritat he patit molt, hi hagut un parell de detallets de les programacions que ens ha trobat, que cal arreglar...però bé, ja no hi vull pensar més!

Petonets

Gràcies pel comentari!

MARTA

Unknown dijo...

Benu, m'alegro moltíssim que la inspecció hagi arribat finalment i hagi anat bé! Si és que on hi ha nivell... jeje

Ei, felicitats pel blog nou! M'agrada molt! Jo m'hi he de posar algun dia també...

Titi, tot i que el misteriós bloqueig de malta em va fer gaudir amb menys intensitat que vosaltres aquella magnífica experiència, m'alegro d'haver compartit una vegada més uns dies de descoberta amb tu, tot i que em sap greu no haver pogut ser la marta de sempre...

Petoníssims, i aviat rebràs notícies meves del nou blog!

Unknown dijo...

Hola nena!!!!!
Com que em vas recriminar que no t'escrivia al blog...doncs aquí estic!!!!jajajaj però tu tapoc és que actualitzis gaire eh??
Prou de tranquilitat, no en volem de tranquilitat! que arriba la primavera que la sang altera i això vol dir Sant Jordi, Trapezzi, Festes majors, terrassetes bones, platja aiaiaiaia! i jo aquí al despatx!!
No res nena...que em va fer il.lu veureus el dissabte, encare que jo molt, molt animada no estava, claruuuu jo no venia d'un concert de Melendi! jajajajaaj Voy! Caminando por la vida, sin pausa pero sin priiiiiisa i tan borratxo que me bajan de los avioneeees ahah!
un petonas! ens veiem aviat!